hirdetés
hirdetés

Jelentős kedvezménnyel foglalhatók a tunéziai és görögországi utak

Kedvezményes árakkal próbálják élénkíteni a görög és a tunéziai utak iránti keresletet az utazásszervezők -  mondta el a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) alelnöke az MTI érdeklődésére.

hirdetés

Molnár Judit hozzátette: az árak kategóriánként változnak, de vannak jelentős, akár 20-30 százalékos kedvezmények is a katalógusárakhoz képest. Az utazásszervezők jelentős kedvezményeket kapnak a Görögországba és Tunéziába szervezett utak árából és akciós árakkal próbálják ellensúlyozni a kereslet csökkenését.

Tunéziába a szezon elején heti 5 charterjárat indult, a június 26-i tragédia óta azonban hármat töröltek.

Görögország felé nem volt hasonló mértékű járattörlés a szezonban, de az látszik, hogy volt megtorpanás. Az utazók visszajelzései szerint utazásuk, ellátásuk zökkenőmentes volt, de az előfordult, hogy a bankautomatában csak nagyobb címletű bankjegyek voltak elérhetők. Ezért azt javasolják az oda utazóknak, hogy több készpénzt vigyenek magukkal - mondta.

Komora Zoltán, az IBUSZ turisztikai vezérigazgató-helyettese a Turizmus Online érdeklődésére elmondta: „a napokban egy rodoszi charterjáratot mondtunk le. Az árualap tervezésénél sejthető volt, hogy túlkínálat mutatkozik majd a piacon erre a desztinációra. Ennek következtében került összevonásra a Thomas Cook és az IBUSZ egyik járata a csütörtöki napon, így ekkor egy és nem két járat közlekedik a nyár további részében. További járatösszevonást nem tervezünk, mivel töltöttségi mutatóink magasak.”

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk