hirdetés
hirdetés

Keresik az Év Falusi Szálláshelyét

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) 2023-ban első alkalommal hirdeti meg az "Év Falusi Szálláshelye" versenyt, amelynek célja az ország legkedveltebb, legszebb és legbarátságosabb vidéki szálláshelyének megtalálása.

hirdetés

Előzmény: A FATOSZ kétévente választja meg hazánk régióinak legjobb szállásadó kollégáit, melynek díjátadó ünnepségét hagyományosan mindig az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon rendez meg.

depositphotos.com
depositphotos.com

Az elismerések az idei évben is kiosztásra kerülnek, azonban egy új díjat is életre hívunk, aminek a célja a legkedveltebb falusi szálláshely megtalálása. 

A beérkezett szavazatokat alapján szakmai zsűri választja ki a TOP10 szálláshelyet. Azonban a végső nyertesről a közönség dönt, a legtöbb kedvelést gyűjtő szálláshely nyeri el a címet.

A szavazatokat a Szövetség hivatalos Facebook oldalán lehet leadni a jelölt képének kedvelésével. 

Mi a verseny célja?
Az "Év Falusi Szálláshelye" versennyel szeretnénk megmutatni, hogy Magyarország vidéki szálláshelyei mennyire sokszínűek és különlegesek. A verseny során a legjobb falusi szálláshelyet keressük! A legtöbb szavazatot kapó szálláshely elnyeri az "Év Falusi Szálláshelye" címet, amit egy évig birtokol. Emellett a nyertes szálláshely számos előnyben részesül, így egy éven keresztül kiemelt promóciót élvezhet. 

Hogyan lehet jelölni és részt venni a versenyen?
Bárki jelölhet falusi szálláshelyet az alábbi űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7lcET73PeVAaFPzgIU-B28qBy0KvX0GIqEN4ZE3Hi0EY7Kw/viewform

A jelentkezési lapon meg kell adni a jelölő nevét, elérhetőségét, valamint egy rövid indoklást a kiválasztott szálláshelyről 2023. szeptember 24-ig. 

Közönségszavazás: 2023. szeptember 29. – 2023. október 3. (18:00-ig)
Díjátadó ünnepség: 2023. október 21.

Az "Év Falusi Szálláshelye" verseny egy kivételes lehetőség arra, hogy bemutassuk és elismerjük az ország legkiválóbb vidéki szálláshelyeit. 


Információ: https://falusiturizmus.eu/ajanlatok/keressuk-az-ev-falusi-szallashelyet/

(forrás: FATOSZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk