hirdetés
hirdetés

Pont itt, pont most megjelent!

Töltsd le és olvass bele a tavaszi-nyári kiadványunkba ingyenesen!

hirdetés

Early Bird akcióként készítettünk még a nyári főszezon berobbanása előtt egy olyan szakmai kiadványt, amelyet nyomtatott, és most ingyenesen letölthető online-formában is közreadunk. Benne véleményformálók mondják el saját tapasztalatuk, tudásuk alapján kreatív ötleteiket, javaslataikat, hogy mire figyeljen az utazási irodás, a szállodás, az éttermes annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb bevétele legyen.

Lapozz bele online!  

vagy

A kiadvány letölthető ITT!

 

A PDF megjelenítéséhez kérjük, kattintson a gombra!
hirdetés

Letölthető fájlok

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk