hirdetés
hirdetés

„SOMLÓI GALUSKÁS GULYÁSLEVES 2.0 – Jön Erdei János könyve

Digitalizált, felgyorsult világunkban vannak-e vajon egyetemesen megmaradó, hagyományos értékek, olyan kívánatos készségek, amelyek elengedhetetlenek a sikeres vállalkozáshoz, munkavégzéshez? Ezt (is) tárgyalja a hamarosan megjelenő kiadvány, amely a hazai turizmus soha korábban nem tapasztalt mélyrepülése idején derűs, szórakoztató olvasmányt kínál (nem csak) a turizmusban dolgozók számára.

hirdetés

Ha elolvassa az A/4-es nagy formátumban készült, 202 oldalon 48 képpel illusztrált könyvet, akkor 60 többnyire vidám és garantáltan tanulságos történet mellett megismerheti az elmúlt fél évszázad 630, szakmánkban dolgozó, jeles képviselőit is. Sokan sajnos már nincsenek velünk, de ez a könyv nekik is emléket állít…..Megrendelhető már most! Vételár: 2990 Ft + szállítási/postai költség. Budapesten személyes átvétel is lehetséges előzetes egyeztetés szerint.

PDF-fájlban vagy E-könyvolvasó számára (ePUB vagy MOBI formátum) azonnali megküldés: 990,-Ft. E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.MIÉRT IS SZÜLETETT MEG EZ A BŐVÍTÉS?

"Alapkönyvem 2008 májusi megjelenését követően számomra is megdöbbentő számban érkezett levélben, e-mailben, SMS-ben és telefonon kollégáktól visszajelzés, többnyire elismerés, de építő kritika is. Ne felejtsük, hogy akkoriban a közösségi háló még csak korai kamaszkorát élte; a Facebook felhasználók száma alig 70 millió volt és a közösségi médiában még a MySpace dominált.

A kiadvány eredetileg 6.000 példányban jelent meg (ami szakmai tárgyú nyomtatványoknál állítólag igen jelentős mennyiség) és a terjedelmes, 16.000 kötetre gyarapodott könyvtáram rendszerezése során bukkantam arra az utolsó pár példányra, amit a kiadvány kiadója rendelkezésemre bocsátott. Újra átolvastam a megjelenés után beérkezett és általam gondosan letárolt közel 600 kritikát (amiből néhányat a következőkben, könyvem „beharangozójaként” idézek) és hirtelen kedvet éreztem arra, amit oly sokan kértek az eredeti mű megjelenése után: folytassam és egészítsem ki a korábbi gondolataimat. Ehhez talán szükség(em) volt arra is, hogy egy évtizednél is több elteljen….no meg a pandémia ránk kényszerített bezártságára…

Kollégáim, szakmai ismerőseim, barátaim szórakoztatására és remélhetően a közben felnövekvő új generáció számára, kibővítve és aktualizálva készítettem el a „Somlói galuskás gulyásleves 2.0” kiadványt, aminek terjesztésében természetesen már az időközben közkinccsé vált közösségi médiát is fel fogom használni. Az eredeti kiadvány pedig sok új történettel kereken a duplájára bővült"- írja a szerző.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai