hirdetés
hirdetés

Új köntösben a váci Tourinform iroda

A Vác barokk főterén működő Tourinform iroda a Magyar Turisztikai Ügynökség fejlesztési programja keretében 20 millió forintos pályázati forrásból újult meg.

hirdetés

Mint a Dunakanyar kapuja, a váci iroda stratégiai jelentőséggel bír az odalátogató turisták kiszolgálásában és tájékoztatásában. A Vác és Környéke TDM az ország legnagyobb adatgyűjtő területével rendelkezik: 69 település, több, mint 150 turisztikai attrakció, számos természetvédelmi terület.

A Tourinform irodát Juhász Szabolcs az MTÜ turizmus szakmai igazgatója adta át június 16-án. Juhász Szabolcs külön megköszönte az iroda dolgozóinak kitartását a pandémia ideje alatt és sok sikert kívánt a minden bizonnyal rendkívül erős nyári szezonra.

Szalagátvágás a Vác Tourinform iroda átadásán. Juhász Szabolcs (MTÜ turizmus szakmai igazgató), Matkovich Ilona (Vác város polgármesetere)
Szalagátvágás a Vác Tourinform iroda átadásán. Juhász Szabolcs (MTÜ turizmus szakmai igazgató), Matkovich Ilona (Vác város polgármesetere)


Matkovich Ilona, Vác város polgármestere hangsúlyozta, hogy ez a kis helyiség csak a kiindulási pontja az újra éledező váci turizmusnak. „Mi itt mindnyájan arra használtuk fel a kényszerpihenőt, hogy elkezdjük a szakmai megújulást és a város turisztikai stratégiáját újra gondoljuk. A felújítással párhuzamosan, nyílt pályázattal hirdettük meg a város új turisztikai logójának tervezési pályázatát. A megújult Tourinform iroda elkészültére a város új logója és üzenete is megszületett: szívesen látunk. A gazdag történelmi múlt és a jelen, a régi színvilág, az új logó és szlogen kerültek így harmóniába egymással.”- mondta a polgármester.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai