hirdetés
hirdetés

Újabb tanulmányutat szervezett Budapestre a Mabeusz

Ismét tanulmányutat szervezett Budapestre a Magyar Beutaztatók Szövetsége, az érdekődők a Millenium Házát, és a Zwack gyárat tekinthették meg.

hirdetés

A Mabeusz rendezvényének első felvonásaként az érdeklődők a Városligetben, a régi Olof Palme ház felújított épületében tavaly megnyúlt Millenium Házával ismerkedhettek meg.

A kívül-belül teljesen felújított Millennium Háza bemutatja a Városliget aranykorát, reflektál a századfordulós pezsgő kulturális életére, amikor Budapesten a korábban sosem látott mértékben indult el a polgárosodás útján.

Ezt követően Zwack Soroksári úti gyárában tettek látogatást, ahol a gyár gazdag történelmét, illetve az Unicum készítésének egyes lépéseit ismerhették meg a résztvevők. Titokzatosság persze maradt, hiszen az 1910-es évek óta gyártott különlegesség receptje a mai napig hétpecsétes titok.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk