hirdetés
hirdetés

Vezetőváltás az IBUSZ-nál

Személycsere történt az IBUSZ menetjegy üzletág vezetői pozíciójában.

hirdetés

Füle Ildikó Menetjegy Üzletág Főosztályvezető saját kérésére távozik az IBUSZ Utazási Irodák Kft-től. ldikó utódja, az üzletág operatív irányításának vezetője Putnik Ildikó lett.

Putnik Ildikó / Forrás: Facebook
Putnik Ildikó / Forrás: Facebook
 

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben áll, Ildikó 1995 óta dolgozik a turizmusban, 2002. óta az IBUSZ munkatársa. Előbb Baján, majd 2011-től Budapesten a Ferenciek terén vezette az IBUSZ-irodákat. Tavaly ősz óta a két nagy budapesti irodájuk összevonását követően az oktogoni egység igazgatója.

Az új üzletág vezető a klasszikus turisztikai tevékenységek mellett nagy gyakorlattal rendelkezik a corporate ügyfelek akvirálásában és kiszolgálásában is. A személyi változás mellett az üzletág cégen belüli átszervezését és egyéb, a vállalati és lakossági kiszolgálást segítő és támogató megoldásokat is hamarosan bevezet az IBUSZ. Az új vezető az IBUSZ Business egysége mellett az országos irodahálózat kiváló repülőjegyes szakembereinek még szorosabb összefogásával, új ötletekkel és javaslatokkal kezdi meg munkáját új munkakörében.

(forrás: ibusz)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk