hirdetés
hirdetés

"Biztos, hogy jobb lesz az idei szezon a tavalyinál"

Hazánk piacvezető túraszervezője, a Sun and Fun Holidays ügyvezető igazgatója, Tolga Deniz Sariyüce bizakodó a szezont illetően, ezzel együtt visszafogottan terveznek, kisebb kapacitásokkal mint 2019-ben.

hirdetés

A társaság azt tervezi, hogy júniusban elindítja heti 6 charterjáratát a törökországi Antalyára, amelyhez a Freebird Airlines és a Tailwind Airlines légitársaságoktól bérlik a gépeket. Zakinthoszra, Heraklionra, Rodoszra, Larnakára és Burgaszba a Wizz Air járatain viszik utasaikat. Ciprus idén először szerepel a társaság kínálatában. A hurghadai viszonylatban folytatják az együttműködést az Egyptair-rel, annak menetrendszerinti járatain vásároltak garantált helyeket.  A szakember nem számít arra, hogy 2021-ben a világszerte rekordévként számon tartott 2019-es volumenben tudnak majd utaztatni, ezért ők csökkentettek kapacitásaikon a két évvel ezelőtti szinthez képest. „Az előfoglalások a járványügyi helyzet súlyosbodásához mérten lassan alakulnak, de reményeink szerint az oltás előrehaladtával jobbak lesznek a kilátások a nemzetközi utazásokra is, és meglódulnak a foglalások. Jó a fogadtatása a két vadonatúj Sun Comfort csomagunknak. Ezek idálisak azon utasaink számára is, akik a járványügyi bizonytalanság miatt nem mernek/mertek foglalni, mivel ezzel kötbérmentesen tudnak elállni az utazástól 14 vagy 30 nappal az indulás előtt, úgy, hogy közben az előfoglalási kedvezményeket is élvezik” – hangsúlyozta Tolga Deniz, aki szerint az emberek a szokásosnál is jobban vágynak már utazni. A társaság ügyvezetője bizakodó a szezont illetően, mivel a nyárig még sok idő van arra, hogy javuljanak a járványügyi adatok és ezzel párhuzamosan az utazási hajlandóság az átoltottság függvényében, ráadásul a lekötött gépkapacitásokat is rugalmasan tudják kezelni.

„Az idei helyzet sokkal jobb mint a tavalyi, hiszen egy teljesen új eszköz is van 2021-ben az egészségügy kezében, az oltás, ami hatékony védekezésnek bizonyul a járvány ellen. A turizmus szereplői, az utazásszervezők, szállodák, légitársaságok pedig sokkal tájékozottabbak arról, milyen higiéniai szabályokat kell betartani a fertőzések elkerülése érdekében. Tehát biztos vagyok benne, hogy az idei szezon jobb lesz, mint a tavalyi, ami ha volt is egyáltalán, akkor rettenetesen rövid.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk