hirdetés

A lehetetlenre néhány percet várni kell

Új elemmel gazdagodott a Kempinski Hotel Corvinus minőségi cateringet nyújtó palettája: mostantól olyan felkészültséggel telepítik ki The Kitchen Caters elnevezésű egységüket, mintha a bisztrójuk teljes konyháját, infrastruktúráját összecsomagolnák és vinnék magukkal.

hirdetés

 Az új felfogásban összeállított vendéglátóipari szolgáltatás célja, hogy gyakorlatilag testre szabott szolgáltatást produkáljanak külső helyszínen – amely lehet esküvő, üzleti program vagy családi rendezvény.

 Az ötletet a megvalósításhoz tulajdonképpen az a 400 fős indiai esküvő adta, amit Budapesten tartott tavaly az ifjú pár – teljes három napon át. Volt ezalatt minden: fogadás a népes esküvői seregnek fent, a Várban, valamint Pesten, a Néprajzi Múzeum termeiben és más helyszíneken a városban. Amikor a Vár-beli mulatság alatt leszakadt az ég, a Kempinskis cateringesek seperc alatt összepakolták a teljes kitelepülést, és a násznéppel együtt a szállodába beköltöztették  – ott folytatódhatott gond nélkül a mulatság.

 Nos, mostantól tehát, lehet bárki a catering vendégei közül bármire érzékeny, kérhetnek extra dolgokat a megrendelők akár a program ideje alatt – a The Kitchen Caters csapatánál bármilyen kérést megoldanak, mert gyakorlatilag minden a keze ügyükben van. Ha kell, saját csapattal és saját cateringes séfjükkel dolgoznak, ha arra van igény – hoznak a programra vendégséfet is.

 „Célunk egyértelmű és nagyon is ambíciózus: legfrissebb, kizárólag minőségi alapanyagokból készült széles választékot kínálunk Magyarországon egyedülálló catering megoldással”, mondja új szolgáltatásukról a ház igazgatója, Stephan Interthal.

 

 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai