hirdetés
hirdetés

A megnövekedett értékesítéssel arányosan a csapat is bővül a Green Travelnél

A nyári szezonnak még közel sincs vége, de már most a következő évre készül a touroperátor.

hirdetés

A folyamatosan növekvő érdeklődésnek megfelelően növekszik a csapat is. A referatúrához két a szakmában már ismert kollegina csatlakozik. Semptei Mária több mint 14 éves szakmai tapasztalattal érkezik szeptember 1-től, míg Németh Izabella tapasztalt török referensként lépett munkába - mondta el Göktas Merdol, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

Az értékesítési csapat új tagja Kovács Zsolt, aki szintén elismert szakember. Feladata elsősorban a partnerekkel való kapcsolattartás lesz mindamellett, hogy a már megszokott csapatmunkában is aktívan részt fog venni, így büszkén mondhatja el magáról az utazásszervező, hogy az ország legerősebb értékesítési csapatával dolgozik.

Természetesen a bővülés fő oka mindezen túl a partnerorientált touroperáció. Göktas Merdol ismét kiemelte, hogy a jövőben is kizárólag a partnereikkel szeretnék megvalósítani terveiket.

Árualap tekintetében már készen állnak a télre. A már megszokott Dubai, Thaiföld és Maldív-szigetek mellett idén is lesz Kuba, illetve újdonságként fog szerepelni a kínálatban Mexikó és Panama.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk