hirdetés

Merítsen ihletet nemzetközi példákból!

A világ legszebb éttermei

Milyen egy étterem a víz alatt, több emeletes magasságban, egy barlangban vagy akár egy vízesés közepén? Képösszeállításunkban a világ legszebb és legegyedibb éttermeit tekintheti meg. 

hirdetés

Modern belső dizájn, hangulatos kerthelyiség, egyedi kiegészítők, különleges arculatok és weblapok. Új versenyünk célja, hogy díjazza a hazai vendéglátóegységek belső és külső tereit, illetve kommunikációját.

A kategórigyőzteseken kívül a szakmai zsűri az ország legszebb éttermének járó címet is kiosztja. így most összegyűjtöttük olvasóinknak, hogy a világ más tájain milyen tendencia figyelhető meg a vendégátóhelyek kialakításában. 

Kattints a képre a galériához!
Kattints a képre a galériához!

Ha úgy érzi, hogy Ön is méltán lehet büszke vendéglátóhelye belső tereire, berendezésére, kerthelyiségére, kiegészítőire, akkor pályázzon idén először meghirdetett Gastro Design versenyünkre!

Meghosszabbított nevezési határidő: Augusztus 22. péntek 18.00

További információért kattintson ide!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk