hirdetés
hirdetés

Az osztrák fővárosé az egyetlen zöld városkártya

A Wien Tourismus városkártyája elnyerte az osztrák környezetvédelmi hatóság minősítését, így a bécsi városi kártya mögött a fenntarthatóságot zászlajukra tűző szolgáltatók vannak már többségben - írja a GD Consulting.

hirdetés

Ez év áprilisától már csak olyan szálláshelyek és szolgáltatók csatlakozhatnak a városi kártyához, amelyek rendelkeznek zöld tanúsítvánnyal. Bécs célja, hogy a továbbra is a világ nagyvárosai közül a vasúttal legkönnyebben elérhető világváros legyen, így az ÖBB-vel megkezdett stratégiai együttműködéseket idén is tovább folytatják.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Míg a pandémia előtt többen érkeztek autóval, mint vonattal a városba, mára ez az arány kiegyenlíti egymást, további cél pedig, hogy tartósan a vasúti közlekedés javára billenjen a mérleg serpenyője. Az idei év tematikáját a 150 éve Bécsben rendezett világkiállítás határozza meg. Ahogy anno, úgy most is legalább akkora szükség van innovációra, megújulásra, optimista szemléletre, mint 150 éve - hangozott az érvelés a tematikus év témaválasztása mellett.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk