hirdetés
hirdetés

Ázsiába csábít az EVA Air

Egyszerűen elérhető ázsiai úticélokat és kényelmes ellátást ígér a tajvani EVA Air. A bécsi repülőtérről induló gépek a magyar utasok számára is jó alternatívát nyújthatnak bangkoki vagy koh samui nyaralásukhoz.

hirdetés

Az összesen heti 16 ázsiai EVA Air-járatból három Bécsből indul Tajpejbe Bangkokon át – hangzott el egy szerdai sajtótájékoztatón az A38-on. Ezeket a járatokat a magyar utasok és utazásszervezők is szívesen választják, hiszen a schwechati repülőtér busszal is nagyon kényelmesen elérhető. Főleg, hogy az Ázsiába tartó járatok este indulnak, haza pedig reggel érkeznek.

A sajtótájékoztatón Tóth Attila, az AVIAREPS Magyarország Kft. általános igazgatója, az EVA Air magyarországi képviseletének vezetője elmondta: a legtöbb jegyet Bangkokba, Phuketbe és Koh Samuira adják el, de arra bíztatják az utasokat, hogy merjenek egy kicsit továbbtekinteni, és adott esetben egy tajvani vagy szöuli kirándulást is beiktatni a programjukba, mely az EVA Air-járatrendszerén belül tökéletesen megoldható. A tajpeji több órás várakozás sem lesz unalmas; az EVA Air utasai ingyenes városnézésen vehetnek részt.

További kényelem, hogy az EVA most már a Star Alliance Miles and More-programjában is részt vesz, továbbá hogy az EVA a Boeing 777-esein bevezeti a Royal Laurel Business-osztályt, teljesen vízszintes helyzetbe állítható ülésekkel és a járatain eddig nem látott kényelemmel. Az utasok igazodnak az időjáráshoz – tette hozzá Tóth Attila. Októbertől márciusig az európaiak utaznak Dél-Kelet-Ázsiába, mert akkor ott kellemesebb az idő, áprilistól szeptember végéig pedig az ázsiai utasok élvezik az európai tavaszt és nyarat.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk