hirdetés

Budapesten van a világ 14. legjobb cukrászdája

A TasteAtlas nevű gasztroportál elkészítette a legfrissebb 150-es listáját, amelyen a világ legjobb helyeit és azok desszertjeit rangsorolják.

hirdetés

Két budapesti cukrászda szerepel az előkelő válogatásban: a harminckettedik helyre rangsorolt New York Café mellett a rendkívül előkelő tizennegyedik helyet foglalja el az egykor Orosházán alapított, budai Daubner cukrászda.

Dobos torta / depositphotos.com
Dobos torta / depositphotos.com

TasteAtlas  olyan világatlaszként hirdeti magát, amely a hagyományos ételeket, a helyi alapanyagokat és az autentikus éttermeket keresi világszerte. A Daubner cukrászda kínálatából a Dobos tortát kiemelten ajánlják.

A 150-es lista első helyezettje a portugál fővárosban, Lisszabonban működő Pastéis de Belém lett. A dobogó második fokára egy török cukrászműhely, az isztambuli Hafiz Mustafa került. A harmadik helyezett nincs messze a magyar fővárostól, mert a bécsi Café Central kapta a bronzérmet.

Tovább olvasom a cikket Mosthir.hu-n >>

(forrás: Mosthir.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk