hirdetés
hirdetés

Citromdíjat kapott a BKK és az V. kerület

A Magyar Beutaztatók Szövetségétől.

hirdetés

Persze átadásra kerültek kévésbé savanyú díjak is. De nagyjából érteni véli a szakma, miért is kell a fenti két érintettnek citromba harapnia.

Indoklásában a MABEUSZ kifejti: a két szereplő a budapesti beutazó turizmus hajós és buszos infrastruktrújának ellehetetlenítésével és folyamatos közlekedési anomáliák okozásával kapta meg a szövetség által Limonádé-díjnak keresztelt elismerést. - Ezt a díjat annak reményében szavaztuk meg, hogy sikerül ismételten felhívni a figylemet erre problémakörre - teszik hozzá.

Tavaly a Budapest Airportot kínálták meg egy MABEUSZ-limonádéval, melyet a díjazott nem vett át.

 Mások viszont ennél vidámabb elismerésben részesültek. Mint arról pénteki hírlevelünkben beszámoltunk, a Continental Hotel Budapestet válaszotta a szövetség a legjobb szállodának. A legjobb vendéglős címét a Gundelből Zábori Emil vihette haza, míg az év turisztikai terméke a tavalyi Chef Parade után idén a Go Trabi Go lett. 

A taggyűlésen új tagot köszöntött a szövetség a Tensi Turisztikai Kft személyében. Leköszönt Módli Ilona, a termékfejlesztési munkacsoport vezetői poziciójáról, visszavonul a a beutaztató szakmából. Az új munkacsoport vezetőt február 06-i soros taggyűlésén választja meg a MABEUSZ.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk