hirdetés

Csődbe ment Bangó Margit étterme?

Nemrég csődbe ment Bangó Margit étterme, amit három évvel ezelőtt azután nyitott, hogy a Tv2 Hal a tortán című főzőműsorában nagyon népszerűek voltak a fogásai – írja a Bors.

hirdetés

Bangó azzal magyarázta a csődöt, hogy a Váci utca szomszédságában, a József Nádor téren található étterem bérleti díja hirtelen nagyon megnőtt. "Egyszer csak a bérleti díjunkat megemelték kétszázezerről ha­vi egymillióra. A barátnőm, akivel üzlettársak voltunk, akkor közölte: Margit, bezárunk! Nem tudtunk volna kigazdálkodni ennyi pénzt, és közben fizetni a személyzetet, a közterheket. Kénytelenek voltunk bezárni" – mondta Bangó Margit a lapnak. Hozzátette, kifejezetten olcsó helyről volt szó, a legdrágább fogások sem voltak drágábbak 1700 forintnál, ezért állítása szerint voltak, akik sírtak, amikor megtudták, hogy bezár a hely. A bezárás egyébként Bangó szerint csak átmeneti. "Van olyan tervem is, hogy újra nyitok egy helyet valahol a Vörösmarty tér környékén. Úgyhogy a törzsvendégeimnek és az olvasóimnak üzenem: nem felejtettem el őket" – mondta. Az átmenetiségnek némileg ellentmond, hogy sem az étterem honlapja, sem a megadott telefonszáma nem elérhető, pedig ezek akkor is élhetnének, ha történetesen nem lenne mögöttük valódi üzlethelyiség.

(forrás: Bors)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk