hirdetés

Csokoládébanzáj a fedélzeten!

Az Eurochocolate fesztivál és a Costa Cruises által közösen szervezett élményutazásban lesz kakaó.

hirdetés

Közösen szervez nyolc napos, kizárólag a csokoládénak szentelt tengeri hajóutat a világ legnagyobb nemzetközi csokoládéfesztiváljaként számon tartott Eurochocolate és az olasz Costa Cruises nevű társaság.

A Costa Pacificára keresztelt luxus óceánjáró 3780 vendéggel a fedélzetén elméletileg 2020 április 16-án, az itáliai Civitavecchiából vág majd neki a kirándulásnak. A turné Genovát, Barcelonát, Palma de Mallorcát, Máltát és Cataniát is érinteni fogja.

A Costa Cruises szerint becsekkoláskor az utasok egy bizonyos, „ízletes ajándékokkal és csokoládé tematikájú kütyükkel” megrakott üdvözlőkészlettel (welcome kit) fognak gazdagodni.

A Costa Pacificán rengeteg színes program várja majd az utazókat. Ha úgy tartja kedvük, például világhírű kézművescsokoládé-készítők exkluzív mesterkurzusain vagy más vezető csokoládé-szakértők workshopjain is részt vehetnek, valamint a képzőművészetek iránt fogékony édesszájúak a csokoládészobrászat rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek. Természetesen a legfinomabb csokoládé fajtákat borral, grappával és szeszes italokkal kombináló kóstolók sem hiányoznak majd a repertoárból, továbbá a népszerű gasztroblogger, Sonia Peronaci főzőshow-ja is szerepel a képzeletbeli étlapon. Az összes megállóhelyen csokoládécentrikus kirándulásokra is sort kerítenek a szervezők, és az élménytúra a barcelonai Csokoládémúzeumot is érinti.

A különböző események mellett természetesen stabilabb elemektől sem lesz mentes a kiruccanás. A hajó roskadozni fog a csokoládétól, vagyis akit hidegen hagy a „körítés”, az a programoktól függetlenül is degeszre eheti magát az édességgel.

Forrás: 123rf

(forrás: Store insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk