hirdetés
hirdetés

Drónról filmezte utasait a Grand Tours

2014. augusztus 4-én egyéni rekordot állított fel a debreceni Grand Tours utazási iroda. Ekkor szállították ugyanis egy időben Észak-Görögországba a legtöbb utasukat 23 éves fennállásunk óta: 11 busszal összesen 818 főt.

hirdetés

Nagy Sándorné, a Grand Tours ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy a buszok Sarti, Neos Marmaras, Paralia, Nei Pori és Parga felé vették az irányt, és mindegyik ajánlatuk egytől egyig elkelt. Az utazási iroda ezek közül Paralián kínálja a legtöbb vendégágyat, így az utasok legnagyobb része ide indult nyaralni általában egy hétre, de néhányan két hetes útra fizettek be.

Nagy Sándorné hozzátette, hogy azért tudott ennyi embert szállítani csupán 11 busz, mert a cég 8 darab 82 üléses busszal rendelkezik, a maradék 3 busz 54 fős. A nyaralók összesen 52 városból érkeztek, a 11 busz pedig Szegeden találkozott egy időben, hogy az utasok átszállhassanak a megfelelő járatokra.

Összes utaslétszámban egyébként nem ez volt a legmagasabb szám a Grand Tours-nál, most pénteken például 1010-en indulnak útnak az iroda szervezésében – többek között Spanyol-, Olasz-, illetve Horvátországba.

És hogy melyik a legnépszerűbb út? Nagy Sándorné elmondása szerint sok a törzsutasuk, akik mindig várják az újdonságokat, így idén a frissen kínált Parga tett szert nagy érdeklődésre, tavasszal már el is kelt az összes ide szóló ajánlatuk.

A rekordszámú görögországi utas örömére a szegedi találkozót és átszállást meg is örökítették a levegőből egy drón segítségévél, hiszen itt jelent meg minden jármű és minden utas egyszerre.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk