hirdetés
hirdetés

ETI 2016: bővülő kínálat és szenzációs előfoglalási árak

A hazánkban 2014 tavasza óta Egyiptom-specialistaként jelen lévő Express Travel International (ETI) sikeres évet zár, és gőzerővel készül az új esztendőre.

hirdetés

A népszerű és kitűnő minőségű Red Sea Hotelek kizárólagos képviselője Budapestről induló közvetlen hurghadai charterjáratával idén is több ezer utast szállított a Vörös-tenger üdülőhelyein (Hurghadán, Makady Bay, Marsa Alam, Sharm El-Sheikh) lévő szállodákba.

Jövőre sem lesz másként, hisz a tervek között szerepel egy második saját hurghadai charter üzembe állítása a főszezonban. Külön csomagajánlatokkal várja a cég az ókori történelem szerelmeseit: egy- és kéthetes programok keretében lehetőséget kínál az üdülés mellett Felső-Egyiptom fő attrakcióinak meglátogatására, egy luxus-hajóút során a Grand Cruises valamelyik hajóján.

A 2016-os szezon teljes egyiptomi kínálata már valamennyi fontos foglalási rendszerbe komoly előfoglalási kedvezménnyel elérhető. A kínálatot bemutató katalógus elkészült, kiszállítása a viszonteladó partnerek felé a napokban is zajlik.

A cég Európa számos országából és városából Egyiptomba induló charterei mellett a kínálat néhány új desztinációval bővül 2016 nyarán: bécsi indulással elérhető lesz Bulgária (Várna), Szicília és Szardínia számos üdülőövezete, a lassan szintén ETI-klasszikusnak számító Törökország (Antalya), Marokkó, Tunézia, Ciprus és Görögország (Kosz, Korfu, Kréta és Rodosz) mellett.

Ugyanakkor az idei sikerre alapozva, a cég jövőre is kínál hurghadai programokat romániai (kolozsvári és bukaresti) indulással. Az új árukínálattal az Utazás 2016 Kiállításon a szakma és a nagyközönség is találkozhat. (X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk