hirdetés
hirdetés

Filmforgatás miatt lezárják a Lánchidat

Filmforgatás miatt vasárnap délután lezárják a Lánchidat.

hirdetés

Emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. A BKK tájékoztatása szerint a Lánchíd vasárnap 14 órától 21 óráig lesz lezárva, s rövid időre megállítják majd a forgalmat a Széchenyi István tér északi részén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon is.

A 16-os és a 105-ös autóbuszok 15 órától üzemzárásig az Erzsébet hídon közlekednek, így kimarad Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és a Széchenyi István tér megálló. A járatok ugyanakkor megállnak Buda felé a Deák Ferenc téren, a Ferenciek terén, az Erzsébet híd budai hídfőjénél és az Ybl Miklós téren, Pest felé pedig a Szarvas téren, a Döbrentei téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél és az Eötvös téren.

A 16-os buszok végállomása a lezárás idejére az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamosvégállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya-alsó vasútállomás irányú megállójába.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk