hirdetés
hirdetés

Fővárosi frissességet, lendület ígérnek az Anna Grandban

Lengyel Ernő, a balatonfüredi Anna Grand Hotel tulajdonosa a hatékonyabb értékesítési munka és a szolgáltatások minőségének további javítása érdekében állított új vezetőket a szálloda élére a hónap elejétől.
Mint elmondta, csak új csapattal, új szemléletű emberekkel tudja elképzelni, hogy elvárásait megfelelően megvalósítják.

hirdetés

A szálloda profilja alapvetően nem változik, de a korábbinál jobban akarnak építeni a konferenciaturizmusra, rendezvények szervezésére.

- Egyedülálló lehetőségünk van a 400 főt befogadó reprezentatív nagytermünkkel, a szekciókra használható kistermekkel, megfelelő éttermi háttérrel. Ezt mindenképpen ki kell használnunk. Ugyanakkor nem engedhetünk a klasszikus elegancia szlogenünkből. Továbbra is az igényes, a szolgáltatások minőségét kiemelten kezelő vendégkörre számítunk. Tehát nem rombolunk árat, nem megyünk lefelé a szolgáltatás színvonalában, inkább javítani szeretnénk - hangsúlyozta Lengyel Ernő.

A Cserép Bélát és Nagy Jenőt váltó új vezetők korábban budapesti butique hotelekben dolgoztak. Az új ügyvezető igazgató, Gaál Miklós elmondta, két szállodát vezetőként irányított. Az utóbbi három évben kollégák voltak az értékesítési igazgatóval, Dudás Karolinával.

- Amikor elfogadtuk a Lengyel úr felkérését, nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt, hogy a hotellel a balatoni régió egyes számú szállodájává szeretnénk válni a legrövidebb időn belül. A hotel olyan adottságokkal rendelkezik, a reformkori városrésszel olyan erőtér veszi körül ami így együtt erre alkalmassá teszi. Ezeket az adottságokat szeretnénk jobban kiaknázni azokkal a tapasztalatokkal, amiket a friss, lendületes fővárosi szállodamenedzsmentben szereztünk - fogalmazott Gaál Miklós.

Igazgatóként elsősorban a minőségi szolgáltatást akarja előtérbe helyezni. Mint mondta, változtatni szeretne bizonyos technikai elmaradásokon, hogy ezzel minden ponton teljesítsék a négycsillagos kategóriával kapcsolatos elvárásokat, és közelítsenek a négycsillagos superior minőséghez.

- A fizikai változtatások mellett elsősorban az emberi oldal erősítésére helyezném a hangsúlyt. Nem elég a kiváló minőség, ehhez olyan dolgozók kellenek, akik a saját arcukat adják a munkájukhoz.

Dudás Karolina egy év alatt ígér komoly eredményeket az értékesítésben.

- A vendégeink 80 százaléka belföldről érkezik. Úgy látom, hogy ezen a területen a jelenlegi mennyiség dupláját el lehetne érni. Ehhez elsősorban a direkt értékesítési munkát szeretnénk erősíteni. A rendezvények, konferenciák szervezésénél különösen a nagyobb cégekkel való jobb kapcsolat kialakításától várunk eredményt. Az egyéni vendégek felé bővíteni akarjuk a csomag ajánlataink választékát, és fejleszteni akarjuk a szálloda honlapját, hogy az érdeklődők a lehető legkényelmesebb megoldásokkal kapjanak információt, tudjanak foglalni - mondta az értékesítési igazgató.

Antal Fülöp
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk