hirdetés
hirdetés

Fuerteventurát mutatta be a Neckermann

A Kanári-szigetek gyönyörű tengerpartjairól híres szigete, Fuerteventura október óta érhető el a Neckermann kínálatában követlen járattal – amióta a Wizz Air elindította Budapestről direkt járatát a szigetre –, ebből az alkalomból a Gerbeaud Kávéházban tartott desztinációs tájékoztatót az utazásszervező.

hirdetés

A Neckermann dinamikus csomagjaiban eddig is szerepelt ez az úti cél, amióta azonban a Wizz Air elindította Budapestről direkt járatát a szigetre, azóta mint közvetlenül elérhető desztináció is szerepel az árualapban. Kálmán Péter, az utazásszervező marketingvezetője elmondta: egész Fuerteventura természetvédelmi területnek számít, évente hárommillió turista érkezik a szigetre, ahol körülbelül 45 szálloda található – a természetvédelmi jelleg miatt többet nem is építhetnek, így a látogatóknak nem kell hatalmas turistaáradatra számítaniuk. A marketingvezető hozzátette: most, hogy közvetlen járattal is kínálják az úti célt az árualapban, többszörösére nőtt ennek a desztinációnak az értékesítése a Neckermann-nál, éves szinten több száz utasra számítanak, a nyári szezonban 10 hétre foglaltak kontingenst a Wizz Air járatain. Elmondta, hogy várhatóan a Kanári-szigetek értékesítése az év végére duplázódni fog az előző évhez képest, kínálatukban ugyanis Fuerteventura mellett szerepel még Lanzarote, Gran Canaria és Tenerife is.Az eseményen számos, Fuerteventuráról érkező turisztikai szakember mutatta be kínálatát: többek között a Kanári-szigetek legnagyobb állatkertjét, az Oasis Parkot. A nyolcezer négyzetméteren elterülő, botanikus kerttel bővített parkban kapcsolatot teremthetünk az állatokkal – a látogatók a legtöbbjüket megérinthetik és megetethetik. Több szálloda is bemutatkozott, például a Barceló Hotel Group, amelynek világszerte 107, Fuerteventurán 8 szállodája van, ezek mindegyike négycsillagos a szigeten. Van köztük olyan, ahol csak felnőttek szállhatnak meg, míg kimondottan családbarát hoteleket is kínálnak. Bemutatták az Elba Hotels szállodacsoportot is, amely portfóliójában a háromtól az ötcsillagosig több színvonalú hotel is megtalálható Fuerteventurán a felnőttek számára kialakított és a gyerekbarát kategóriák közül is. A Playitas Resortról is szó esett, amely szintén több féle szálláshellyel várja a látogatókat: hotel, aparthotel és villák is találhatók a szigeten, illetve bemutatták az Atlantis Fuerteventura Resortot, amelynek négy- és ötcsillagos hoteljei vannak Fuerteventurán.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk