hirdetés

Gasztropiknik a Balaton közepén

A Balatoni KÖR stílusosan a tavon, a Szántód és Tihany között cirkáló kompon zárta az egész évben nyitva tartó Balatont hirdető 2018/2019-es Gasztropiknik sorozatot.

hirdetés

A minőségi szolgáltatást nyújtó vendéglátókból alakult Balatoni KÖR, amely a télen-nyáron nyitva tartó Balaton mellett tette le a voksát, 2018 őszén hívta életre az öt állomást bejáró Gasztropiknik rendezvénysorozatot. Az idei program a korábbi helyszínek, Sümeg, Balatonlelle, Badacsony, Csopak és Köveskál után a szántódi révből induló kompon zárult: a Balatoni KÖR vendéglátóinak kínálatát a Budapest Bár zongoristája, Ökrös Károly zongorajátékának kíséretében, a Balaton közepén élvezhették a vendégek.

Az évad utolsó rendezvényén debütált a Balatoni KÖR friss, térképes „Kóstold körbe“ kiadványa is, amely a tagok, 50 ikonikus vendéglátóhely bemutatásával a vendégek tájékozódását segíti. A Balatoni KÖR tagjai olyan minőségi szolgáltatást kínáló vendéglátók – éttermesek, borászatok, cukrászdák, pálinkafőzők, szállásadók –, akik fontosnak tartják az egész éves nyitva tartást. Ezért a szervezők a gasztropiknik rendezvénysorozat időpontjait az eddig leginkább fókuszban lévő nyár helyett az őszi-téli napokra időzítik. Az események célja, hogy a közönség megismerje a tagok által kínált ételeket-italokat, szolgáltatásokat, és tudatosuljon bennük, hogy mindez immár egész évben elérhető.

A Balatoni KÖR filozófiájának része, hogy helyi alapanyagokkal, helyi szolgáltatásokra alapozva tegyék vonzóvá a régiót. Szellemiségük szerint a tagok egymást is előszeretettel ajánlják, mint olyan megbízható, minőségi szolgáltatókat, akiknél a Balaton kínálta élményeket csalódás nélkül élvezhetik a vendégek. A Balatoni KÖR Gasztropiknik sorozata 2019/2020-ban is folytatódik: a második évad újabb hat állomása Sümeg (2019. szeptember 28.), Badacsony (2019. november 30.), Balatonlelle 2019. december 7.), Zamárdi (2020. január 25.), Balatonfüred (2020. február 29.) és Köveskál (2020. március 21.) lesznek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk