hirdetés

Gyermekotthonokban a Zing hamburger

November közepétől egy hónapon át gyerekotthonokba viszik a kézműves hamburgereket a Zing munkatársai. Akciójukkal a segítségnyújtás mellett azt szeretnék elérni, hogy mások is kedvet kapjanak hozzájuk csatlakozni.

hirdetés

Az étteremlánc egyik tulajdonosa szerint közös felelősségünk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel segítsünk a nem családban nevelkedő gyerekeknek, hiszen felnőttként ugyanabban a társadalomban élünk majd velük.

Budapesten és a nagyobb vidéki városokban évek óta hódít a hamburgerláz, a különböző éttermek, büfék, food truckok egymásra licitálnak újításokban, minőségben, alapanyagokban. Ám sokan vannak, akiknek egy ízletes burger elérhetetlen luxusnak számít.


Az idén negyedik születésnapját ünneplő Zing Burger, amely korábban is évente szervezett jótékonysági akciókat, idén úgy döntött, hogy útnak indul food truck-jaival, hogy november 15 és december 15 között gyermekotthonok lakóinak vigyék el a minőségi hamburgerezés élményét.

„Nagyon fontosnak tartjuk társadalmi szempontból is, hogy azok a gyerekek is boldog élményeket kapjanak, akik nem családban nevelkednek. Hiszünk abban, hogy minél többet adunk, annál több közös örömünk lesz, amikor ezek a gyerekek felnőnek” – mondta el Susánszky Ádám, a cég egyik tulajdonosa.


„Minden év végén igyekszünk segíteni, de eddig nemigen adtunk hírt róla, mert a segítségnyújtásra nem PR-fogásként tekintünk. Idén azért döntöttünk amellett, hogy nyilvánosságot adunk akciónknak, mert abban bízunk, hogy mások is kedvet kapnak majd csatlakozni, és jövőre még több gyermekotthon lakója tapasztalhatja meg a food truck élményt” – mondta el Csanda Eszter, a Zing másik tulajdonosa.

(forrás: Élelmiszer Szaklap)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk