hirdetés
hirdetés

Hagyomány és modernitás a bécsi technobálon

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezett bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros húsz legjobb DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

hirdetés

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújt férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezett technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs húsz legjobb house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler „Digitális Ballet’ Show”-ja látható. A falra vetített videoprojekcióhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk