hirdetés

Hotelfejlesztés a pesti Belvárosban

Az MSZÉSZ tavaszi közgyűlésén Erdei Bálint (aki csak névrokona a MUISZ alelnökeként is ismert szakembernek), a Hard Rock Hotel Budapest tulajdonosa mutatta be frissen megnyílt házukat.

hirdetés

Némi önbemutatás után a pénzügyi szektorból érkező, ingatlanfejesztéssel foglalkozó fiatal szakember elmondta, ha most vágna bele ugyanebbe a projektbe, sok minden már másképp csinálna, mint ahogy korábban tette.

Erdei Bálint, a Hard Rock Hotel Budapest / Fotó: www.magyarszabolcs.com
Erdei Bálint, a Hard Rock Hotel Budapest / Fotó: www.magyarszabolcs.com
 

Brandismertetés, helye a hazai szállodai piacon

A budapesti szállodát a Redwood Holding ingatlanfejlesztő cég tulajdonosaként elmondta, hogy nemzetközi könyvvizsgálói és banki munkatapasztalattal 2004-ben vágott bele az ingatlanfejlesztésbe, és számos sikeresen megvalósuló projekt után hozta meg a döntést, hogy szállodát épít, mégpedig az egyik legkülönlegesebb brand-et, a Hard Rock első magyarországi házát.

A budapesti szálloda az egyik legfiatalabb az 1971-ben induló szállodalánc immár 74 országban 270 cafét, hotelt, kaszinót és rock shopot számláló létesítményei közül, és ismert arról is, hogy mintegy 90 ezer zenei tárgyat, ruhákat, eszközöket mutatnak be a világ különböző helyein megtalálható tagjaiban.

Igazi lifestyle brand, kozmopolita vendégkörrel

A kozmopolita vendégkört vonzó, a „We love All, We serve All” szlogennel működő brand budapesti házában vezetett túrákat is tartanak, amelynek során a szobákat, közösségi tereket és a mindenütt felllelhető rock-relikviákat is bemutatják.

Vendégkörükről pedig a pesti ház tulajdonosa elmondta, igazi világpolgárok, akik kerülik a megszokottat, imádják, ami az átlagostól eltérő, energikusak és főként zenerajongók.

A pesti Hard Rock Hotel tulajdonképpen két épületből áll, egy régebbi részből és egy új szárnyból, 5 csillagos minősítéssel rendelkezik, és 136 szobályából 7 lakosztály - ahol mindenütt fellelhető egy-egy zenei relikvia.

Végül a szövetség közgyűlésén hallottakra reagálva Erdei Bálint elmondta, mindenkinek csak ajánlani tudja, amit náluk energia-témában már megvalósítottak: a szinte kezelhetetlen magasságokba ugró energiaárak orvoslására náluk alkalmaznak egy olyan megoldást, hogy – új ház lévén – a legkorszerűbb, aktív, digitális „energetikai menedzsmentet használják”, ezzel jelentősen és hosszan csökkentve anyagi forrásaik kiadásait.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk