hirdetés
hirdetés

Interaktív partnerparti a Mystery Hotel Budapestben

A 82 szobás, több nemzetközi elismerésben is részesült, 6. kerületi luxushotel, a Nyugati Pályaudvar közelében, korántsem megszokott esti találkozóra invitálta üzleti partnereit. Misztérium, titkok, csodák, praktikák, különleges ízek, illatok, érzékek, élmények lengték be az október 20-án rendezett esti partnerparti minden pillanatát.

hirdetés

Felgördül a függöny, kezdetét veszi az előadás. Ebben az ötcsilagos luxusházban tényleg olyan minden az utolsó, legkisebb részletig, mintha egy titkokkal övezett színpad backstage-ében járnánk, ahol elől, a nézők felé javában tart az előadás, mi pedig a hátsó, a kintről érkező látogatók által sosem látható rejtekhelyek és zúgok sorát fedeznénk fel, mert épp módunkban áll.

Persze, az igaz, a hely szelleme sokat tesz hozzá ehhez az érzéshez. Hiszen ahogy Varró Zoltán, a ház belsőépítésze fogalmaz a lenyűgöző, 4.emeleten lévő The Great Hall Restaurant&Lounge-ba érkezve, a házat bejáró sétát követő, estet lezáró elegáns fogadás előtt: "E ház története maga volt az inspiráció, hiszen a Podmaniczky és Vörösmarty utca sarkán található eklektikus épületet a Magyar Szabadkőművesek Szimbólikus Nagypáholya építtette még 1896-ban, Ruppert Vilmos tervei alapján, és ahatalmas, tágas tereket, titkos szobákat a kor egyik legismertebb magyar festőjének, Than Mórnak művei díszítették mindenhol, az üvegablakok pedig Róth Miksa alkotásai voltak - vagyis a titkos szabdkőműves társaság sosem sajnálta magától a fényt, gazdagságot, pompát."

A Mystery Hotel Budapest csapata meghívott vendégeivel egy látványos fotón
A Mystery Hotel Budapest csapata meghívott vendégeivel egy látványos fotón

Luxus és varázslat - e két vezető vonal köré csoportosította Horváth Anikó igazgató vezetésével a Mystery Hotel csapata a csütörtök esti programot vendégeiknek: volt itt misztikusan pörgő-forgó, sejtelmes fogadótánc az érkezéskor, kézzel szövött stólák, sálak bemutatása az egyik luxuslakosztályban, praktikus tanácsokkal: hogyan kössünk meg egy-egy darabot, hogy a legjobban mutasson. Volt Szíriából érkező topcsokikóstolás a ház egy másik, titkos szegletében, ahová csak egy titkos, eldugott gomb megtalálásával juthatott be az érdeklődő. A ház mélyében lévő rendezvénytermek súlyos és különleges illatfelhőbe burkolózva várták a vendégeket: a különleges parfümök, olajok, kölnik bemutatója okán. A magasban pedig, a szálloda The Skygarden Rooftop Terrace-án Budapest esti fényekkel övezett panorámájában lehetett gyönyörködni koktélkóstolás közben. És hogy el ne feledjük, ha már a ház étterme nem a földszinten, szokásos módon, hanem a negyediken helyezkedik el, ugyan a spa&wellness részleg miért lenne szintén a megszokott helyen? Ez utóbbi, a The Secret Garden Day Spa, ahogy a neve is jelzi, egy titkos kertbe ágyazva a földszinten található (nem az alagsorban, mint sok helyütt), itt pedig luxus bekészítések sorát ismerhette meg az odalátogató.

Jöttünk-mentünk tehát a házban az üzleti partnerekkel közösen. Itt még a liftben utazva sem lehetett pontosan tudni, hogy épp merre tartunk, mert ott, egy függöny behúzása után, nincs egy belső liftkezelő gomb, sem jelző: mindig egy talány volt, hova érkezünk, és mi kerül elénk. De ebben az estében pont ez volt az izgalmasan felejthetetlen és lélegzetelállító. 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk