hirdetés
hirdetés

Iránytű kommunikációs verseny - 2012

hirdetés

A turisztikai vállalkozások kreatív marketing- és kommunikációs ötleteit díjazó versengés immár az Iránytű, a Turizmus Trend kommunikációs versenye nevet viseli. Az utazási irodák, nonprofit szervezetek (Tourinform, turisztikai hivatal, TDM-szervezet, egyesület), szállodák, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek nevezéseit az alábbi kategóriákban várjuk:

  1. print – katalógus, szórólap, direct mail
  2. web – weboldal, közösségimédia kampány
  3. eseménymarketing – minden, ami a valós életben történt: esemény, hostesspromóció, szórólapszórás, kóstoltatás, flashmob
  4. kommunikáció az eladás helyén (POS) – minden, ami a POS-ban történik: utazási iroda, illetve információs iroda belső kialakítása a kirakattal, illetve szálloda recepciója
  5. hirdetések – mindenfajta „vásárolt” médiamegjelenés: print, web, tévé, rádió, óriásplakát
  6. reklámkampányok – integrált akciósorozatok, amelyek legalább két csatornát/médiumot használtak

A beérkezett pályaműveket kreatív és turisztikai szakemberekből álló zsűri értékeli. Az értékelés során a funkció, a dizájn és a kivitelezés összhangját vizsgáljuk. A megméretés során fontos szempont a kreativitás és az ötlet/újítás, és az eredményesség, vagyis a kampány vagy reklámakció sikere. A print kategóriában induló pályaműveket az Utazás kiállításon standunkon bemutatjuk, ahol a nagyközönség is szavazhat rájuk.

Anyagleadás

A filmeket, spotokat digitalizálva, dvd-n kérjük elküldeni a kiadóba, avi vagy mpeg formátumban. A print és DM hirdetéseket jpg és tif vagy eps formátumban, 300 dpi felbontásban kérjük beadni. A bannerhirdetéseket gif vagy swf formátumban dvd-n kérjük beküldeni. A weboldalakat, webes megoldásokat a nevezési lapon a pontos webcím feltüntetésével kérjük nevezni. Az eseményről vagy rendezvényről, illetve eladáshelyről (utazási iroda, szálloda, információs iroda) készült dokumentációt (film, fotó) dvd-n kérjük elküldeni (jpg és tif vagy eps/avi vagy mpeg formátumban).

A nevezési anyagokat nem áll módunkban visszaküldeni!

Jelentkezés és további információ:

Professional Publishing Hungary Kiadó kft.
Barta Tímea,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
Telefon: 430-4508

A jelentkezési lap letölthető ide kattintva.

hirdetés

Letölthető fájlok

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk