hirdetés
hirdetés

Jelentős járatbővítés a tajvani légitársaságnál

A China Airlines közvetlen járatot indít a "Dél Királynőjének" hívott városba, Cebuba. Már évek óta üzemeltetnek menetrendszerű járatokat a Tajpej-Manila és a Kaohsiung-Manila útvonalakon, a Cebura történő rendszeres járatok bevezetésével már heti 21 járatot  teljesítenek  a Fülöp-szigetekre.

hirdetés

A délkelet-ázsiai terület kulcsfontosságú üzleti és utazási piac a China Airlines számára. Most, hogy az utasforgalmi piac a fellendülés jeleit mutatja, a légitársaság nemcsak a Fülöp-szigetekre utazni és kikapcsolódni érkező tajvani turistáknak nyújt szolgáltatást, hanem az átutazó utasok piacát is megcélozza.

Ugyanis Cebu népszerű célállomás a nemzetközi utazók körében, és a China Airlines 30 észak-amerikai járattal az észak-amerikai piacot is meg kívánja célozni.  Az észak-amerikai utazók, akik Tajvanon keresztül utaznak át Cebu felé, tovább erősítik Tajvan tranzitközpont státuszát.

Kawasan vízesés, Cebu / Forrás: Depositphotos
Kawasan vízesés, Cebu / Forrás: Depositphotos
 

Cebu a Fülöp-szigetek második legnagyobb városa, és a "Dél királynője" városaként emlegetik. Gazdag kulturális, történelmi és természeti örökségéhez olyan látnivalók tartoznak, mint a Magellán-kereszt és a Basilica del Santo Nino, valamint a világörökségi listán szereplő Bohol Chocolate Hills. A déli trópusi éghajlatnak köszönhetően bármelyik időpont alkalmas a látogatásra.

Az új Cebu járat után januártól beindul az új járat a vietnami Da Nang-ba, majd a thaiföldi Chiang Mai-ba. Mindegyik célállomásra heti négy közvetlen járat fog közlekedni. A délkelet-ázsiai útvonalak járatsűrűségét is növelik, beleértve a Tajvan középső és déli részéről induló járatokat is. A Taichung-Ho Si Minh-város útvonalon ismét heti négy járat közlekedik majd, a Kaohsziung-Manila útvonalon heti háromra növelik a járatok számát.

A magyar utasok körében is népszerű desztinációk Budapestről bécsi, frankfurti és amszterdami csatlakozásokkal érhetők el Tajpejen keresztül. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk