hirdetés
hirdetés

Júniusra gazdag turisztikai kínálat Nyíregyházán

Népszerű úti cél Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében. A Nyíregyházi Turisztikai Iroda múlt hétvégén Romániában népszerűsítette városunk egyedülálló attrakcióit, melyek iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés - tájékoztatta lapunkat a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

hirdetés

Szatmárnémetiből sokan már visszatérő vendégek a Nyíregyházi Állatparkban, valamint az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. Idén viszont minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés az olyan új látnivalók iránt, mint a zenélő szökőkút vagy a világon egyedülálló Görögkatolikus Múzeum.


 
"Többen már az elkövetkező hetekben Nyíregyházán terveznek üdülni, így örömmel fogadták az ingyenes turisztikai kiadványokat és a programajánlókat" - mondta el Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.
 
A turisztikai iroda ajánlására például június 23-án és 24-én mindenképp érdemes egy hosszú hétvégét eltölteni a városban. Ezekben a napokban ugyanis egymást követő estéken lesz Szent Iván-éji tűzugrás a Sóstói Múzeumfaluban, valamint Múzeumok Éjszakája a Kállay Gyűjteményben. Addigra újra megnyitja kapuit a Parkfürdő, és az állatpark is izgalmas élményekkel várja látogatóit.


hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk