hirdetés

Kecskeméti szállodások részesültek rangos elismerésben

A Hotel Három Gúnár tulajdonosai a 2015. év vállalkozója díjat kapták meg.

hirdetés

A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Bács-Kiskun Megyei Szervezete nevében Versegi János, a VOSZ megyei elnöke november 26-án a Kecskeméten az ünnepélyes körülmények között rendezett gálaesten adta át a Megyei Príma-díjakat, a közönség- és különdíjakat.

Az est házigazdájaként Versegi János fogadta a több mint kétszáz meghívottat, ismert vállalkozókat, közéleti személyiségeket.

A Bács-Kiskun megye 2015. év vállalkozója díjat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kecskeméti Hotel Három Gúnár négy tulajdonosa, Csizmadia Ferenc, Csizmadia László, Kovács István és Nagy-Batiz Erzsébet kapta meg.

A Kecskemét városközpontjában található Hotel Három Gúnár immár 28 éve működik. Az elmúlt sikeres gazdasági évek alatt többször korszerűsödött, megújult és fejlődött a kezdeti fogadóból 57 szobás négycsillagos szállodává.

Forrás: Facebook / Hotel Három Gúnár
Forrás: Facebook / Hotel Három Gúnár

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk