hirdetés

Kiválósági tanúsítvány a Residence Hotels-nek

Több szakmai elismerés után idén az utazók elfogulatlan értékelései alapján megkapta a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítványt a Residence Hotels mindkét szállodája, valamint a balatonföldvári Kukorica Csárdája is.

hirdetés

A Residence Hotels által működtetett mindhárom egység: A siófoki Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel, a mátraházai Residence Ózon**** superior Conference & Wellness Hotel, valamint a balatonföldvári Kukorica Csárda is elnyerte a 2016. ÉVI TRIPADVISOR KIVÁLÓSÁGI TANÚSÍTVÁNY.

TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítvánnyal immár hatodik éve ismerik el azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kapnak az előző év során a TripAdvisor weboldalain. Ezzel világviszonylatban segítik az utazni vágyókat a tökéletes úticél kiválasztásában, hiszen azokat a vendéglátóhelyeket, szállásokat, étkezőhelyeket és városnéző programokat tüntetik ki, amelyek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak az ügyfeleiknek.

A Residence Hotels már számos értékes-rangos szakmai díjat is elnyert. Mindkét szálloda megkapta a TripAdvisor oldal által összeállított Travellers' Choice díjat, a Magyar Turizmus Minőségi díjat és bekerültek a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz TOP 10 wellness szállodái közé, illetve a Residence Ózon immár háromszoros Superbrands díjas és az elmúlt évben az Év Szállodájának választották.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk