hirdetés

Külföldi sztárséffel kalapozott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia

A napokban lezajlott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia fundraising estje, amely bizonyára életre szóló élmény marad mind az alkotóknak, mind a vendégeknek.

hirdetés

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia azért álmodta meg ezt a vacsorát, hogy a befolyt összegből a magyar csapat felkészülését, valamint a felkészülésben részt vevő, vidékről érkező tanulók ellátását is biztosítsa - írja Facebook oldalán a társaság.

Az álomból valóság lett, az alig két hete meghirdetetett vacsorára minden hely betelt, sőt, sajnos néhányan le is maradtak az egyedülálló eseményről.
Az est során a vendégek megkóstolhatták a magyar Bocuse d’Or csapat két versenyételét, amelyek a március végén itthon megrendezett európai válogatón ezüst szobrot hoztak hazánknak. Az ételeket ki más prezentálhatta volna, mint Dalnoki Bence és commis-ja, Nyikos Patrik. A menüben természetesen helyet kapott néhány Stand fogás is, Szulló Szabina és Széll Tamás prezentálásában.

Az I-re pedig Rasmus Kofoed tette fel a pontot, a három Michelin-csillagos koppenhágai Geranium séfje, aki az étterem két ikonikus fogását hozta el Budapestre. A dán séf nem mellesleg minden idők talán legtapasztaltabb és legsikeresebb Bocuse d’Or versenyzője, aki commis-ként, versenyzőként és coach-ként is álhatott már a dobogó legfelső fokán Lyonban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk