hirdetés
hirdetés

Luxusszállodát nyit a Louis Vuitton

A cég a párizsi irodaházát alakítja át tetőtől-talpig: lesz itt hotel, kiállítóterem, étterem és a Vuitton ígérete szerint a francia életérzés legjavát nyújtják majd a látogatóknak.

hirdetés

A legnagyobb divatházak ma már sokkal többet nyújtanak egyszerű ruháknál és kiegészítőknél: a luxusmárkák az elmúlt években egyre szélesebb szolgáltatást biztosítanak a vásárlóiknak, hogy igazi életérzést kapjanak a pénzükért cserébe. És melyik másik márka lehetne ebben igazi úttörő, mint a Louis Vuitton, amely hamarosan egy, a márka stílusához hű luxushotelt nyit - írja a Startlap.

La Samaritaine Paris, Instagram
La Samaritaine Paris, Instagram

Az ArchitecturalDigest számolt be a hírről, miszerint az egyik legrégebbi francia márka, a Louis Vuitton és a márka tulajdonosa, az LVMH nevű cég egy luxushotelt és más, különböző közösségi teret hoz létre Párizsban – mégpedig a cég jelenlegi irodaépületében, a francia főváros nyolcadik kerületében.

– 37 ezer négyzetméternyi területet alakítottunk át teljesen, nem csupán az irodaházat, de a mellette található La Samaritaine áruházat és a Cheval Blanc hotelt is felújítottuk - magyarázta Michael Burke, az LVMH vezérigazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk