hirdetés

Magyar étteremdizájn Bécsben a Real Madrid focistájának

David Alaba és testvére, Rose May két hete nyitott éttermet az osztrák fővárosban, a társtulajdonos és a design tervezői is magyarok - értesült kiadónk lapja, a Kreatív.

hirdetés

Nemrég a Real Madrid csapatához igazolt  focista, David Alaba és énekesnő testvére, Rose May Alaba Bécs feltörekvő negyedében, az Austria Campuson nyitotta meg éttermét. A DaRose különlegessége, hogy a teljes design kocepcióját a magyar Socially dolgozta ki.

A Kreatívnak eljuttatott közlemény szerint a konyhai koncepció az étterem társtulajdonosától, Sebestyén András séftől származik  „Az étterem egyértelmű vízióval született: egyedit és izgalmasat kíván hozni az osztrák kulináris színtérre. Kortárs gasztronómiai élményt, ami kiszakít a mindennapokból legyen szó egy üzleti megbeszélésről vagy egy pezsgő éjszakáról. Mindezt a szingapúri-mediterrán konyha izgalmas ízeivel.”

A teljes arculatot és a kialakítás is a Socially gasztromarketing ügynökség feladata volt,  Ernst András közreműködésével a belső tér koncepcióját is ők álmodták meg. A cél az volt, hogy egy, a logón túlmutató, egyedi atmoszférát alakítsanak ki a helynek.

Csontos Eszter art director szerint „Egy olyan enteriőrre is kiterjedt, összetett arculat megalkotása volt a célunk, ami egyszerre utal a konyha izgalmas eklektikájára és ábrázolja a névadó Alaba testvéreket is. Összhangban a hely progresszív szellemiségével született meg a belső tér ötlete, aminek betonhatású falain ugyanúgy működnek a felnagyított portrék, a gasztronómiai elemek és a hozzájuk tartozó, az ételek textúráira hajazó ecsetvonások, festékfoltok és fröccsenések is, mint az étlapok elválasztó oldalain.. A tér ikonikus kör alakú lámpái pedig visszaköszönnek az étel-és itallapok kistancolt borítóin.”

Fotók: Balogh Kata / Socially

A grafikai világ egyaránt megidézi az izgalmas gasztronómiai újításokat, az Alaba testvéreket, és a mai napig lenyűgöző bécsi barokk alkotásokat– tisztelegve a város gazdag kulturális hagyományai előtt

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai