hirdetés
hirdetés

Márciusban Jasnában rendezik a Turizmus Sí- és Snowboard Kupát

Ötödik alkalommal rendezik meg 2016-ban az idegenforgalmi szakma képviselőinek a Mondial Assistance Turizmus Sí- és Snowboard Kupát. Erről november 5-én, csütörtökön tartottak tájékoztatót a Szlovák Intézetben. 

hirdetés

Az Alacsony-Tátrában, Jasná síparadicsomban 2016. március 12-15. között rendezik meg a Mondial Assistance Turizmus Sí- és Snowboard Kupát. A tájékoztatón Fülöp Viktória főszervező elmondta, hogy a négycsillagos Wellness Hotel Grandban lesz a szállás, amely most először pályaszállás lesz. A jelentkezők autóval vagy az IT Tours buszával utazhatnak.

Sonja Jelinkova, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviseletének vezetője azzal is csábította a szaksajtót, hogy lesz éjszakai szánkózás, bulizni is lehet majd, mint tavaly, és a tervek szerint Nagy Feró ismét ott lesz a csapatban. Ez azoknak is vonzó, akik tavaly képesek voltak éjjel kettő körül felkelteni a legszebb álmából Ferót, hogy menjenek vele mulatni, és ő hajlandó volt néhány számmal felvidítani a csapatot.

A lényeg a síelés és a kapcsolatteremtés. A kezdőknek és az újrakezdőknek se kell félniük, tavaly is kiemelkedő volt a Magyar Síakadémia oktatóinak gondoskodása, Klausmann Viktor, a Magyar Síakadémia elnöke elmondta, hogy idén kiemelt figyelmet fordítanak az ötvenen felüli síelni vágyókra, kezdőkre és újrakezdőkre egyaránt.

Sonja Jelinkova
Sonja Jelinkova


Klausmann Viktor
Klausmann Viktor

A szlovák síparadicsom kínálatáról szólva elhangzott, hogy a jasnái sícentrum 49 kilométeres karbantartott lesiklópályával és 12 felvonójával olyan komplex központ, amelyen mindenki megtalálja, amire vágyik, a kezdő síelőktől a haladókig.

A jelentkezőket november 9-étől várják a hivatalos honlapon: www.turizmus-sikupa.hu

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk