hirdetés

Meghalt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa

A Tihanyban található, Malackrumpli nevű étterem tulajdonosától családja a bejegyzésben így búcsúzott:

hirdetés

„Csak ülünk szótlanul, már szavak sincsenek. Tamás itthagyott minket, túl jó volt ő erre a világra” – olvasható Járosi Tamás ingatlanfejlesztő közösségi oldalán. "Minden búcsú egy kis halál, és mi, akik szerettük őt, most kicsit meghaltunk. A legfurcsább a semmi, hogy lehet többé sose lenni? Szeretünk."

A Járosi Tamás tulajdonában lévő Malackrumpli bisztró 2013 nyarán nyitotta meg először kapuit, az akkor még létező Biobalaton termelői piac részeként Balatonfüreden. A cél elsősorban a piac üzemeltetése és ezzel együtt a saját minősített biogazdaságuk (www.fekete-barany.hu) támogatása volt. „Azonban a nagy lelkesedéssel és szerény infrastruktúrával rendelkező gerilla étterem nagyon hamar és nagyon zajos sikert aratott, felkapott és bizonyos szempontból túl is tolt a média bennünket, özönlöttek a vendégek” – emlékezett vissza a vendéglátós a Malackrumpli blogján. Az éttermet végül bezárták, majd nagy nehézségek árán nyitották újra.

Gerillák voltunk, csak jót főzni akartunk, de változott a világ, és változni kellett nekünk is

– írta blogján a háromgyermekes Járosi Tamás.

A szakember néhány hete adott országszerte komoly visszhangot kiváltó nyilatkozatot a balatoni vendéglátás munkaerő-hiányáról, illetve a bérekről. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk