hirdetés
hirdetés

Megújult a Magánszállásadók Országos Szövetségének vezetése

2013.április 29-én Budaörsön tartotta tisztújító közgyűlését a magánszállásadók érdekeit képviselő civil szervezet. A szövetség a napirendi pontok szerint módosította az alapszabályt, SZMSZ-t alkotott, majd vezetőséget és ellenőrző bizottságot választott.

hirdetés

Az új elnökség és ellenőrző bizottság tagjai:

Elnökség:

Elnök: Trangóni Katalin /Kehidakustány/

Elnökhelyettesek: Lajkó Ferenc /Hévíz/, Szabó István /Eger/

Elnökségi tagok: Tóth Béla /Bük/, Zentai József /Keszthely/

Ellenőrző bizottság:

Dr.Mörk László /Pakod/

Pincésné Loós Vilma /Hajdúszoboszló/

Horváth Mátyás /Eger/

A közgyűlés elkötelezett a jövőbeni hatékonyabb érdekképviselet mellett. Ennek érdekében szorosabb kapcsolat kialakítására törekszik a többi szállásadó szervezettel és a szakminisztériumokkal, valamint a törvényalkotókkal az „egyéb szálláshely” kategóriát érintő kérdésekben. Kiemelt feladat a minősítések mind szélesebb körben való terjesztése, mert a jól értelmezhető minőség és a minőségre vonatkozó állami garancia a minőségbiztosítás záloga. Különösen pályázati lehetőségek tükrében fontos a Nemzeti Tanúsító Védjegy megszerzése, mivel a kormányzat, csak a minőséget garantáló, adót fizető magánszállásadókat kívánja a jövőben támogatni, közölte a szövetség.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk