hirdetés
hirdetés

Moszkva és Párizs vezeti a magyarok foglalási listáit

Decembertől márciusig Moszkva és Párizs vezetik a magyarok foglalási listáit, de a teljes listát tekintve kedveltek a kellemesebb klímájú úticélok.

hirdetés

A Kiwi.com adatai szerint a foglalások 31,2 százaléka a hazainál melegebb desztinációra szól: Barcelona és Lisszabon szerepelnek az élen, és Tenerifét és Mexikóvárost is többen választják. 

A járványhelyzet ellenére is lehetőségünk van elutazni melegebb helyekre – az előírások betartása mellett –, amivel a Kiwi.com utazás technológiai vállalat foglalási alapján élnek is a magyarok.

Télen népszerűek a melegebb desztinációk / Fotó: Adobe Stock
Télen népszerűek a melegebb desztinációk / Fotó: Adobe Stock

„A Kiwi.com adatai szerint a decembertől márciusig tartó hidegebb hónapokban tízből  három magyar a hazainál melegebb országba utazik. Barcelona, Athén, Dubai, Porto és Tenerife is szerepel az előkelő TOP20-as foglalási listában” – mondja Eliška Řezníček Dočkalová, a Kiwi.com customer experience igazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk