hirdetés

Név- és arculatváltás a celldömölki hotel esetén

Vulkán Wellness Hotel & Camping néven foglalhat mostantól bárki szállást abban a házban, amely JUFA Hotel Aktív és Resort néven volt eddig ismert.

hirdetés

A JUFA Hotels osztrák szállodalánc kivonult a magyar piacról, viszont a szálloda alkalmazottjai megmaradnak és a tulajdonosi kör is változatlan, mondta a váltással kapcsolatban lapunknak Jakab Gábor szállodaigazgató, aki azt is hozzátette, így a celldömölki szálloda csak rebrandingen esik át. Új nevet kapott november elsejével, valamint teljes arculatváltás, szoftverfejlesztés történik a szálláshely esetén a háttérben, a következő hónapokban.

JUFA volt, Vulkán lett
JUFA volt, Vulkán lett
 

A teljes weboldal kialakításárért a több mint 10 éve szállodai szoftverfejlesztéssel foglalkozó Morgens Design Kft., felel, Katona Zoltán vezetésével. "Legyen a vendégszerzés tudatos, egyszerű, és követhető", olvasható célkitűzésük weboldalukon.

Íme, az új logó
Íme, az új logó
 

A komplex arculati tervezést az Aranyrajzszög díjas tervezőgrafikus Marczali Ágnes végzi. Az immár 30 éve méltán híres STÉG Design stúdió nevéhez köthető számos külföldi és magyar turisztikai projekt is. „Az volt a célunk, hogy természetközeli ábrázolással a Ság hegy és a Vulkán Fürdő megjelenítésével a logóban egy letisztult, könnyen felismerhető logót alkossunk, amely hozzájárul majd a vendégélményhez a recepciótól a szobákon át az étteremig", tudtuk meg az új logó kialakításával kapcsolatban.

2024-ben érdemes tehát ellátogatni Celldömölkre, és felfedezni a Vulkán Wellness Hotel & Camping szálloda újdonságait, akár kipróbálni a 2021-ben kialakított mobilházaikat, kempingjüket a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában.

Minden további információ a celldömölki házról: ITT

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk