hirdetés
hirdetés

Nyaralás a királyi pár nyomdokaiban

Alaposan felhajtotta a keresletet a Seychelle-szigetek iránt Will és Kate. Az érdeklődés az egekbe szökkent az indiai óceáni szigetek iránt, miután kiderült, hogy Cambridge hercege és hercegnője itt tölti majd mézesheteit.

hirdetés

A TripAdvisornál a Seychelle-szigetek iránti érdeklődések száma megháromszorozódott, míg a Skyscannernél az ide tartó légijáratok iránti keresések száma 200 százalékkal emelkedett, összehasonlításként más, hosszú távú járatoknál az érdeklődés 23 százalékkal emelkedett, derítette ki a TravelMole. Az ifjú pár nem először nyaral közösen a Seychelle-szigeteken, 2007-ben már jártak itt, akkor Desroches szigeten.

A TripAdvisornál a legnépszerűbb Seychelle-i szállodák:
1. Chateau de Feuilles, Praslin Island
2. Le Duc de Praslin, Praslin Island
3. Desroches Island resort, Desroches Island
4. La Reserve Hotel, Praslin Island
5. Clef des Iles, Mahe Island
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk