hirdetés
hirdetés

Nyíregyházán tanult a visegrádi TDM

A visegrádi TDM munkatársai és választmányi tagjai, kiegészülve a település polgármesterével és az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnökével december 9-én szakmai tanulmányúton járt Nyíregyházán.

hirdetés

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. szakmai programsorozatot állított össze a városba látogató visegrádi TDM képviselői számára. A programok során a szakemberek megismerkedhettek az Aquarius Élmény- és Parkfürdő jelenlegi fejlesztéseivel, valamint a Nyíregyházi Állatpark legújabb attrakcióival.

A program keretében a helyi TDM vezetői ismertették a szervezet felépítését, munkájukat, valamint Nyíregyháza polgármestere, Dr. Kovács Ferenc arról tájékoztatta a visegrádi vendégeket, hogy miben rejlik a város utóbbi években tapasztalható dinamikus turisztikai fejlődése. A két település polgármestere kötetlen beszélgetés keretében osztotta meg egymással a turizmusról szerzett tapasztalatait.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk