hirdetés
hirdetés

Ománi tulajdonba került a Gresham Palota

Az Ománi szultánság Állami Általános Tartalék Alapján (State General Reserve Fund  - SGRF) keresztül megvásárolta a budapesti Four Seasons Gresham Palace Hotelt, írja a Hotelsmag.com.

hirdetés

A 179 szobás luxusszállodát továbbra is a torontói Four Seasons Hotels Inc. üzemelteti majd. Az adás-vétel értékéről nem publikáltak adatot, írja a magazin.

Az SGRF szóvivője az ügyletről úgy nyilatkozott: a szálloda kiemelkedő értékkel bír a budapesti piacon, amelyről úgy gondolják, a RevPAR/érték növekedési ciklus kedvező fázisában áll, és amely várakozásaik szerint hosszú távon jelentős növekedési pályát fut be. 

A lap emlékeztet arra is, hogy az 1906-os Art Nouveau épületet 2004-ben nyitották meg, teljeskörű felújítást követően.

A Four Seasons Hotels and Resorts képviselője, Antoine Corinthios szerint az ingatlan az értékesítéssel egy tiszteletben álló, hosszú távú befektetésekkel foglalkozó nemzetközi invesztorhoz kerül, az ügylet jól mutatja a budapesti szállodapiacba vetett bizalmat és pozitív fejlődési lehetőséget biztosít a szállodának, idézi a lap.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk