hirdetés
hirdetés

Ön munkaadó? Hogyan áll a cége az újranyitás előtt?

Kérjük, töltse ki néhány percet igénybe vevő kérdőívünket! Annak érdekében, hogy jobban megismerhessük  a turizmus-vendéglátásban működő szolgáltatók, cégek jelenlegi helyzetét és kilátásait, és mindezt megoszthassuk a szakmával és a döntéshozókkal. A válaszok beküldői között nyereményeket sorsolunk ki.

hirdetés

A magyar turisztikai iparág független szakmédiájaként szeretnénk, ha rálátásunk nyílna a magyar turizmusban és vendéglátásban dolgozó alkalmazottak helyzetére, annak érdekében, hogy minél tisztább képet nyújthassunk az újranyitás előtti állapotról az ágazat számára, illetve, hogy hidat képezhessünk a munkaadói és munkavállalói oldal között. Az adatok elemzését olvasóink elé tárjuk a turizmusonline.hu oldalunkon. A néhány percet igénybe vevő kitöltéssel kérjük, segítse munkánkat, és küldje tovább a kérdőívet kollégáinak, sorstársainak is. Köszönjük!

A kérdéssort kitöltők között hasznos nyereményt, a Business Drive Hungary Kft. által felajánlott Karrier coachingot sorsolunk ki.

Kitöltési határidő: 2021. február 28.

Sorsolás időpontja: 2021. március 1.

Kérdéssorainkat a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) szakértelmével állítottuk össze.

A munkaadói kérdőívet ITT töltheti ki.

Az ágazat munkavállalói számára összeállított kérdőívünket múlt héten már nyilvánosságra hoztuk. Ez ITT továbbra is elérhető.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai