hirdetés
hirdetés

Prémium partnerek a Dertournál

A Dertour Magyarországon elsőként 4 irodát nevezett ki Prémium Partnerének.

hirdetés

A növekvő választék és megannyi utazási ajánlat jelenléte mellett az utazni vágyók egyre jobban ígénylik a személyes és bizalmas kapcsolatot utazási tanácsadójukkal. Egy német tanulmány szerint egyre többen részesítik előnyben a személyre szóló tanácsadást a gépen történő foglalással szemben.

A Dertour ezért elször Ausztriában, majd most Magyarországon is Prémium Partner jelzővel jelöli a partner vállalása és egyéb feltételek alapján azokat az irodákat, ahol kiemelt figyelmet fordít arra,hogy az utazási iroda munkatársait folymatosan továbbképezze.

Így a DERTOUR Prémium Partner utazási irodák munkatársai mégjobban azonosulni tudnak a DERTOUR termékekkel és utasaik még az eddig megszokottnál is autentikusabb tájékoztatást kaphatnak egy-egy úticélról, illetve a DERTOUR nyújtotta szolgáltatásokról.

A Prémium Partner irodák külső megjelenésükben is képviselik ezt az azonosulást, miszerint a DERTOUR katalógusok kiemelt helyet kapnak az irodákban valamint a kirakatokban látható Prémium Partner dekoráció is erre hívja fel a figyelmet.

Az első alkalommal a

WINAIR TRAVEL 2000 Utazási Iroda Kft. 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 33.

For TWO Utazási Iroda 1036 Budapest Nagyszombat utca 1. 

Blaguss Utazási iroda 1075 Budapest, Károly krt. 5.

Travel del Mar Kft. 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Új Udvar Bevásárlóközpont

utazási irodák élvezik a partnerség előnyeit.

Az év folyamán a modellt még továbbfejlesztik és további utazási irodák is bekerülnek az új csapatba, amennyiben a feltételeknek megfelelnek - tájékoztatott az utazásszervező. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk