hirdetés
hirdetés

Román cég nyerte az Év Turisztikai Startup versenyt

Egy román cég, a Questo alkalmazás fejlesztője nyerte a második alkalommal meghirdetett Turisztikai Startup Versenyt - írja a Romania Insider.

hirdetés

A Turisztikai Világszervezet (UNWTO) által tartott madridi versenyen győztes Questo használói úgy fedezhetnek fel egy várost, hogy ehhez különböző feladatokat, rejtélyeket kell megoldaniuk, így újabb és újabb helyekre juthatnak el és információt gyűjthetnek azokról.

A terméket úgy írták le, mint egy olyan felfedezős játékot, amely a játékot köti össze az utazással.

Az alkalmazás jelenleg ötven európai városban, köztük Románia több városában, Londonban, Párizsban, Amszterdamban, Rómában és Berlinben is kínál kalandokat az utazóknak, tavaly több mint 50 ezren töltötték le és teljesítettek küldetéseket Európa szerte.

Bár az alkalmazás Budapesten is elérhető, de a szolgáltatás viszonylag korlátozott, egy fizetős túrán lehet részt venni.

A Disruptive Hospitality Award kategória nyertese egy perui alkalmazással, a Hackpackinggel versengett az elsőségért.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk