hirdetés
hirdetés

Szállásnyitás Noszvajon

A Nomad Hotel & Glamping csapata úgy gondolja, hogy most minden eddiginél jobban szükség van a közösségekre, az élet ünneplésére. Újra Glamping Piknik Noszvajon.

hirdetés

A SVÉT a Stílusos Vidéki Éttermiség rövidítése, ez gyakorlatilag a fővároson kívüli, nívós éttermek klubja, ahová nem vesznek fel bárkit. A Pajta, az Anyukám mondta, a Kistücsök, a Rosinante és a Palkonyha mellett az eseményt szervező Nomad Hotel & Glamping is ott vann.

A SVÉT-tel 9 évvel ezelőtt indították útnak a Glamping Pikniket, 2 év kihagyás után így az idei év a 7.2-es számot kapta. A tematika pedig nem más, mint a hippi „béke ünnep", Woodstock után szabadon minőségi ételekkel és italokkal. 2022. 05.22-én déltől este 6-ig várnak mindenkit a Nomád Völgyben, hogy együtt indítsák el a nyári szezont, és bemutatják legújabb szálláshelyfejlesztéseiket is.

 

Akiktől kóstolni lehet:


Éttermek:

    Anyukám Mondta, Encs
    Rosinante Fogadó, Szigetmonostor
    Ikon, Debrecen
    Viator, Pannonhalma
    Palkonyha, Palkonya
    Szabi a Pék, Szentendre
    Macok, Eger
    A Séf és a Kertész, Pócsmegyer
    Nomád, Noszvaj
    Borászatok:
    Kovács Nimród
    St Andrea
    Bolyki Jani

Csoki:

    Harrer Csokoládéműhely, Sopron

Sör:

    Zip’s  Miskolc

Kávé:

    One Eleven, Sopron
    Miko

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk