hirdetés

Szereti a csokifagyit? Akkor van egy jó hírünk

Ugyanis idén második alkalommal, június 7-én kerül megrendezésre a Csokifagyi Napja, igazodva a nemzetközi ünnephez, hiszen évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládé ízű fagylaltot a világ más helyein.

hirdetés
A csokoládé fagylaltot a kezdeményezéshez csatlakozó helyszíneken féláron eheti majd bárki a jeles nap alkalmából, azonban a kedvezmény csak a helyben fogyasztott csokoládé fagyira érvényes.

A Csokifagyi napjához csatlakozott fagyizók és cukrászdák is fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál.

 

Idén a szervezők segítségére volt a Cukrász Ipartestület is, akik a jubileumi Év Fagylaltja versenyben külön kategóriát hoznak létre a csokoládé ízű fagyinak.

A fagyizók teljes listája a Facebook eseményben lesz elérhető a Csokifagyi napján, azaz június 7-én. Mivel a Csokoládéfagyi Napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat, a csokifagyi napja Facebook-oldalán vagy honlapján, így érdemes az eseményt követni, hiszen az első évben még az esemény napján az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák. 

A Facebook esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/792069502130559

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk