hirdetés

Színvonalas szálláshely nyílt a Zsóry Fürdő területén

Augusztus 10-én megnyílt Mezőkövesd legújabb szálláshelye, a Pandora Zsóry Apartmanok. A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő területén, de elkerített helyen található a 18 darab igényesen kialakított apartman.

hirdetés

A Pandora Apartmanok 48 m2-es kőházak, két hálószobával, nappalival, konyhával, zuhanykabinos fürdőszobával, külön WC-vel. Az apartmanokban hatan kényelmesen elférnek. A mozgáskorlátozott vendégeknek egy speciálisan kialakított apartman áll a rendelkezésükre.

A Zsóry Fürdőben és a környéken mindenki talál magának kedvére való programot, este pedig akár együtt sütögethet a család. A kicsiknek biztosítanak többek között babaágyat, babakádat, etetőszéket és babaülést a kerékpárokra.

Pandora Zsóry Apartmanok
Pandora Zsóry Apartmanok


Pandora Zsóry Apartmanok
Pandora Zsóry Apartmanok


A szálláshelyen minden hónapban egy tematikus hétvégével várják a látogatókat. Csak néhány ízelítőül: augusztusban gyógynövényeket gyűjtenek, szeptemberben a téma a nő, októberben az ízületeink egészsége. A főépületben található közösségi terek és rendezvényterem megfelelő helyszínt biztosít a közös programoknak.

A Zsóry Fürdő egyedülálló vízösszetétele igen sok betegség gyógyítására alkalmas. Egyhetes egészségmegőrző és két- háromhetes gyógykúrákat ajánlanak reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások enyhítésére, gyógyítására, illetve sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére is.

Az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió 266 millió forintos vissza nem térítendő pályázati támogatásával megvalósuló csaknem 480 millió forintos fejlesztés nyolc új munkahelyet teremt.

Pandora Zsóry Apartmanok
Pandora Zsóry Apartmanok


Pandora Zsóry Apartmanok
Pandora Zsóry Apartmanok

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk