hirdetés
hirdetés

Sztárok által dedikált bakelitekkel is segít a Sziget

Jótékony célra fordítja a Sziget fesztivál a 2019-es sztárfellépőinek dedikált lemezeit, amelyet december 20-ától megvásárolni.

hirdetés

A fesztivál szervezői mások mellett Ed Sheeran, a Florence & The Machine, a Foo Fighters, Post Malone, a The National vagy a Twenty One Pilots exkluzív, dedikált lemezeit, setlistjeit és Instax fotóit tette elérhetővé a Sziget webshopjában.

Tavaly a sztárok által dedikált gitárokat árvereztek a Sziget szervezők, idén a legnagyobb fellépők exkluzív bakelitjeit kínálják eladásra, hogy a bevételből is támogassák a Superar Zeneművészeti Alapítványt, amely azzal a céllal jött létre, hogy a közös zenélés eszközein keresztül inspirálja a programban résztvevő gyermekeket, különös tekintettel azokra, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez. “

Kádár Tamás, a Sziget főszervezője azt mondta, a Superar magyarországi programjának teljes éves költségvetését tudják biztosítni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk